U
Uw hospitality team met onze Spirit

Spirit is dé ervaren hospitality specialist voor high-end service, dankzij onze pure focus op hospitality. Wij selecteren alleen de beste medewerkers. Zo bent u verzekerd van passend personeel dat altijd op de hoogte is van al het laatste op het gebied van hospitality.

Werkwijze

Met onze betrokken werkwijze leveren wij altijd vijf-sterren hospitality service. Wij bieden hospitality-teams die perfect aansluiten bij de wensen en behoeftes van uw bedrijf. Benieuwd hoe we onze mensen voor u in kunnen zetten? Neem contact met ons op.

Passen we bij elkaar

Spirit is een hospitality specialist, gericht op service van het hoogste niveau. Wij werken naar langdurige partnerships toe, gebaseerd op transparantie en wederzijds vertrouwen.

Design dienstverlening

Dienstverlening op maat, aan de hand van het wensprofiel van uw organisatie. Samen staan we voor optimale dienstverlening.

Implementatie team

Spirit zorgt voor een sterk team, dankzij persoonlijke werving en selectie evenals geschikte training en opleiding. Wij zorgen voor geruisloze implementatie van ons team binnen dat van uzelf.

Start dienstverlening

Spirit staat voor proactiviteit, continuïteit en flexibiliteit. Onze teams worden aangestuurd door ervaren supervisors, waardoor wij hoge kwaliteit service verlenen.

Excellent performance

Spirit kijkt continu naar het verbeteren van de guest journey. Betrokken dienstverlening van het hoogste niveau. Daar staat Spirit voor.

Kwaliteitsborging

Wij maken de kwaliteit van hoogwaardige service meetbaar, door het vaststellen van Key Performance Indicators (KPI’s). High-end service van topkwaliteit.

Adhoc Services

Met een ambulante poule van medewerkers zijn wij in staat snel te schakelen en hen flexibel in te plannen. Service op maat, persoonlijk en zorgvuldig aangepast op uw wensen.

Meer weten over spirit

Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze