R
Reception services

De perfecte guest journey begint bij een professioneel hospitality team. Als single serviceprovider in high-end hospitality, zet Spirit altijd het meest passende receptieteam in voor uw bedrijf.

Onze gastvrouwen en -heren weten precies hoe ze uw gasten tijdens hun guest journey welkom laten voelen. Een hartelijk ontvangst start bij ons al voor de balie (en niet erachter). Uw gasten worden actief aangesproken en begeleid tijdens hun bezoek. Met Spirit bent u zo verzekerd van de beste hospitality.

Volledig of gedeeltelijke uitbesteding van uw receptie

Volledige uitbesteding

Op zoek naar complete ontzorging voor uw receptie? Dan is volledige uitbesteding wellicht iets voor u. Vanuit onze hoogwaardige hospitality service ontfermen wij ons over elke stap; van werving en selectie, planning en rooster, tot de coördinatie en aansturing van het team. Bij Spirit werken we met kwalitatieve en oprechte aandacht voor details. Alles is dus tot in de puntjes voor u geregeld. U regelt de werkplek, wij regelen de rest.

Undermanagement

Liever gedeeltelijke uitbesteding van uw receptie? Dan is onze undermanagement-constructie wellicht iets voor u. Spirit zorgt in dat geval voor excellent management van uw gehele receptieteam, met zowel uw eigen als met onze medewerkers. Wij nemen hierbij verantwoordelijkheid voor het aansturen, inroosteren en trainen van de gastvrouwen en gastheren. Zorgeloos en passend; dat is Reception Services van Spirit.

Een zorgeloze receptie

Behoefte aan complete of gedeeltelijk ontzorging en hoge kwaliteit hospitality service? Neem contact op met Spirit voor meer informatie over Reception Services.

Lees verder over onze ‘5 star’ services

Event Services

Laat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven met de hostesses, hosts en het cateringpersoneel van Spirit. Professioneel, proactief en met passie.